четвер, 1 грудня 2016 р.

Смажений гарбуз

Зазвичай в сезон йдуть смажені кабачки та баклажанчики.
Але хто сказав, що гарбуз смажити не можна? :)
Насправді це дуже смачно!

Принцип дії той же, що і з кабачком:
1. Очистити гарбуз, порізати на шматочки невеликої товщини.
2. Посолити на свій смак.
3. Обваляти в борошні (цілком можна додати сюди ще "в яйце" після борошна, я без).
4. Обсмажити з обох сторін до готовності.
5. Подавати зі сметанкою та часничком (хто любить майонез - будь ласка :))


20 коментарів:

  1. Ох, цікаво! Треба спробувати, бо я люблю смажені кабачки))
    Дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Я очень люблю тыкву в качестве гарнира, только обычно запекаю в духовке с разными специями по настроению (зелень, чеснок, карри и проч.) Такой способ тоже надо попробовать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ммм, то має бути смачно дуже! Треба спробувати, дякую!

      Видалити
  3. У нас в семье тюкву не если, поэтому я пробовала её только один раз в жизни. Очень вкусно:)
    Рецепт простенький, попробую приготовить, думаю, справлюсь))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. воно правда просто і швидко :) змітається на раз-два :)

      Видалити
  4. Тааак, запоминаю ;)
    Гарбуз по-украински не то же самое, что гарбуз по-белорусски ;)

    ВідповістиВидалити
  5. Я недавно пробувала гарбуз в салаті)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. в салаті? це цікаво :) треба щось нашаманити з салатом :)

      Видалити
  6. Даже не знала, что тыкву можно жарить! Попробую! у меня как раз в холодильнике лежит и я не знала, что с ней делать)) Спасибо за идею))

    ВідповістиВидалити
  7. Рецептик супер! Швидко та смачо! Спробую, як раз гарбуз є. Оксаночка, дякую!

    ВідповістиВидалити
  8. Спасибо, за рецепт! Жаль, что увидела его поздно вечером))

    ВідповістиВидалити
  9. Ого, виглядає дуже смачно! Я б спробувала таку штучку!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.