Зазвичай в сезон йдуть смажені кабачки та баклажанчики.
Але хто сказав, що гарбуз смажити не можна? :)
Насправді це дуже смачно!
Принцип дії той же, що і з кабачком:
1. Очистити гарбуз, порізати на шматочки невеликої товщини.
2. Посолити на свій смак.
3. Обваляти в борошні (цілком можна додати сюди ще "в яйце" після борошна, я без).
4. Обсмажити з обох сторін до готовності.
5. Подавати зі сметанкою та часничком (хто любить майонез - будь ласка :))
Але хто сказав, що гарбуз смажити не можна? :)
Насправді це дуже смачно!
Принцип дії той же, що і з кабачком:
1. Очистити гарбуз, порізати на шматочки невеликої товщини.
2. Посолити на свій смак.
3. Обваляти в борошні (цілком можна додати сюди ще "в яйце" після борошна, я без).
4. Обсмажити з обох сторін до готовності.
5. Подавати зі сметанкою та часничком (хто любить майонез - будь ласка :))
Ох, цікаво! Треба спробувати, бо я люблю смажені кабачки))
ВідповістиВидалитиДякую!
І робиться ж просто, швидко і дуже смачно :)
ВидалитиЯ очень люблю тыкву в качестве гарнира, только обычно запекаю в духовке с разными специями по настроению (зелень, чеснок, карри и проч.) Такой способ тоже надо попробовать.
ВідповістиВидалитиМмм, то має бути смачно дуже! Треба спробувати, дякую!
ВидалитиУ нас в семье тюкву не если, поэтому я пробовала её только один раз в жизни. Очень вкусно:)
ВідповістиВидалитиРецепт простенький, попробую приготовить, думаю, справлюсь))
воно правда просто і швидко :) змітається на раз-два :)
ВидалитиЯ люблю тыквы во всех видах.
ВідповістиВидалития теж :) навіть сирою точу її на ура :)
ВидалитиТааак, запоминаю ;)
ВідповістиВидалитиГарбуз по-украински не то же самое, что гарбуз по-белорусски ;)
по-русски это тыква :)
ВидалитиЯ недавно пробувала гарбуз в салаті)
ВідповістиВидалитив салаті? це цікаво :) треба щось нашаманити з салатом :)
ВидалитиДаже не знала, что тыкву можно жарить! Попробую! у меня как раз в холодильнике лежит и я не знала, что с ней делать)) Спасибо за идею))
ВідповістиВидалитипрошу :) його взагалі можна сирим точити :)
ВидалитиРецептик супер! Швидко та смачо! Спробую, як раз гарбуз є. Оксаночка, дякую!
ВідповістиВидалитиКатруся, прошу :) рецепт сама запозичила :)
ВидалитиСпасибо, за рецепт! Жаль, что увидела его поздно вечером))
ВідповістиВидалитинічого :) зараз якраз гарбузовий сезон :)
ВидалитиОго, виглядає дуже смачно! Я б спробувала таку штучку!
ВідповістиВидалитиі нешкідливо для фігури :)
Видалити