четвер, 1 грудня 2016 р.

Смажений гарбуз

Зазвичай в сезон йдуть смажені кабачки та баклажанчики.
Але хто сказав, що гарбуз смажити не можна? :)
Насправді це дуже смачно!

Принцип дії той же, що і з кабачком:
1. Очистити гарбуз, порізати на шматочки невеликої товщини.
2. Посолити на свій смак.
3. Обваляти в борошні (цілком можна додати сюди ще "в яйце" після борошна, я без).
4. Обсмажити з обох сторін до готовності.
5. Подавати зі сметанкою та часничком (хто любить майонез - будь ласка :))


20 коментарів:

  1. Ох, цікаво! Треба спробувати, бо я люблю смажені кабачки))
    Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І робиться ж просто, швидко і дуже смачно :)

      Видалити
  2. Я очень люблю тыкву в качестве гарнира, только обычно запекаю в духовке с разными специями по настроению (зелень, чеснок, карри и проч.) Такой способ тоже надо попробовать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ммм, то має бути смачно дуже! Треба спробувати, дякую!

      Видалити
  3. У нас в семье тюкву не если, поэтому я пробовала её только один раз в жизни. Очень вкусно:)
    Рецепт простенький, попробую приготовить, думаю, справлюсь))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. воно правда просто і швидко :) змітається на раз-два :)

      Видалити
  4. Тааак, запоминаю ;)
    Гарбуз по-украински не то же самое, что гарбуз по-белорусски ;)

    ВідповістиВидалити
  5. Я недавно пробувала гарбуз в салаті)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. в салаті? це цікаво :) треба щось нашаманити з салатом :)

      Видалити
  6. Даже не знала, что тыкву можно жарить! Попробую! у меня как раз в холодильнике лежит и я не знала, что с ней делать)) Спасибо за идею))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. прошу :) його взагалі можна сирим точити :)

      Видалити
  7. Рецептик супер! Швидко та смачо! Спробую, як раз гарбуз є. Оксаночка, дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, прошу :) рецепт сама запозичила :)

      Видалити
  8. Спасибо, за рецепт! Жаль, что увидела его поздно вечером))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нічого :) зараз якраз гарбузовий сезон :)

      Видалити
  9. Ого, виглядає дуже смачно! Я б спробувала таку штучку!

    ВідповістиВидалити