Зазвичай в сезон йдуть смажені кабачки та баклажанчики.
Але хто сказав, що гарбуз смажити не можна? :)
Насправді це дуже смачно!
Принцип дії той же, що і з кабачком:
1. Очистити гарбуз, порізати на шматочки невеликої товщини.
2. Посолити на свій смак.
3. Обваляти в борошні (цілком можна додати сюди ще "в яйце" після борошна, я без).
4. Обсмажити з обох сторін до готовності.
5. Подавати зі сметанкою та часничком (хто любить майонез - будь ласка :))
Але хто сказав, що гарбуз смажити не можна? :)
Насправді це дуже смачно!
Принцип дії той же, що і з кабачком:
1. Очистити гарбуз, порізати на шматочки невеликої товщини.
2. Посолити на свій смак.
3. Обваляти в борошні (цілком можна додати сюди ще "в яйце" після борошна, я без).
4. Обсмажити з обох сторін до готовності.
5. Подавати зі сметанкою та часничком (хто любить майонез - будь ласка :))