Салат дуже смачний!
Інгредієнти:
- куряче філе
- броколі (можна заморожену, легенько відварити і додати до страви під кінець)
- стручкова квасолька (теж можна заморожену)
- солодкий перець (і він у мене в замороженому вигляді)
- часник
- мед 1 частина
- соєвий соус 3 частини
- мелений імбир на смак
- кунжут на смак (у мене білий кунжут та сезам)
1. На сухій сковорідці обсмажити кунжут до золотистого кольору. Перекласти в салатник.
2. Нарізати куряче філе невеличкими шматочками і обсмажити окремо до злегка підсмажистого кольору.
3. Броколі злегка приварити, але не до готовності. А якщо вона заморожена - то лише опустити в окріп.
4. На чистій сковорідці злегка обсмажити в соняшниковій олії рублений часник.
5. Додати стручкову квасолю і просмажити досить добре, аби квасоля була м'якою.
6 Солодкий перець порізати смужками. Додати до квасолі. Якщо перець заморожений, то додавати під кінець приготування.
7. Змішати мед, соєвий соус, мелений імбир.
8. В сковорідку додати куряче філе, броколі, залити заправкою і тушити 3-5 хвилин.
9. Пересипати в салатник, змішати з кунжутом.
Інгредієнти:
- броколі (можна заморожену, легенько відварити і додати до страви під кінець)
- стручкова квасолька (теж можна заморожену)
- солодкий перець (і він у мене в замороженому вигляді)
- часник
- мед 1 частина
- соєвий соус 3 частини
- мелений імбир на смак
- кунжут на смак (у мене білий кунжут та сезам)
1. На сухій сковорідці обсмажити кунжут до золотистого кольору. Перекласти в салатник.
2. Нарізати куряче філе невеличкими шматочками і обсмажити окремо до злегка підсмажистого кольору.
3. Броколі злегка приварити, але не до готовності. А якщо вона заморожена - то лише опустити в окріп.
4. На чистій сковорідці злегка обсмажити в соняшниковій олії рублений часник.
5. Додати стручкову квасолю і просмажити досить добре, аби квасоля була м'якою.
6 Солодкий перець порізати смужками. Додати до квасолі. Якщо перець заморожений, то додавати під кінець приготування.
7. Змішати мед, соєвий соус, мелений імбир.
8. В сковорідку додати куряче філе, броколі, залити заправкою і тушити 3-5 хвилин.
9. Пересипати в салатник, змішати з кунжутом.
Очень интересный рецепт! Никогда не ела такой сала, но, думаю, очень вкусный!
ВідповістиВидалитисмачний дуже! навіть мої кіндери, які не люблять броколі, точать його на ура :)
ВидалитиСтрашенно люблю китайську кухню, дякую за цікавий рецепт :) Треба подумати чим би то замінити брокколі, яку не їм, і буду пробувати :)
ВідповістиВидалитиможна взагалі її прибрати або якимось улюбленим овочем замінити - таким чином ти створиш новий рецепт :)
ВидалитиО, дякую! Зберігаю до своїх "смачних закладок"!
ВідповістиВидалитиПрошу :) він нескладний, але смачнющий :)
ВидалитиСпасибо большое за рецепт! Интересно будет попробовать)
ВідповістиВидалитиhttp://beloglovskaya.blogspot.com/
прошу :) обов'язково пробуй
ВидалитиКакой интересный рецепт! Как раз все ингредиенты я люблю использовать, у меня сейчас нет только фасоли(( Возьму на заметку, приготовлю этот салатик на какой-нибудь праздник))
ВідповістиВидалитиСпасибо, Оксана!
я думаю, що якщо Ви приготуєте його без квасолі, нічого страшного не трапиться :) як варіант, можна навіть замінити консервованою червоною :) і буде зовсім новий салат :)
ВидалитиЯ очень люблю салаты, даже мужа на них подсадила, хотя он раньше их не любил:)
ВідповістиВидалитиСпасибо за рецепт! Попробую приготовить, но чуть трансформирую его под свой вкус)
Вірочко, я із задоволенням почитаю про твій варіант :)
Видалититакож любимо салати всім сімейством :)
Очень интересный салатик! Спасибо за рецепт) Обязательно попробую, тем более все компоненты я люблю
ВідповістиВидалитиі робиться він швидко і просто - їсти одразу після приготування :)
ВидалитиЯ б такий їла, шкода, що з медом, моїм чоловікам не можна, проготую дівчатам, вже нотую, бо загублю.))
ВідповістиВидалити