Салат дуже смачний!
Інгредієнти:
- куряче філе
- броколі (можна заморожену, легенько відварити і додати до страви під кінець)
- стручкова квасолька (теж можна заморожену)
- солодкий перець (і він у мене в замороженому вигляді)
- часник
- мед 1 частина
- соєвий соус 3 частини
- мелений імбир на смак
- кунжут на смак (у мене білий кунжут та сезам)
1. На сухій сковорідці обсмажити кунжут до золотистого кольору. Перекласти в салатник.
2. Нарізати куряче філе невеличкими шматочками і обсмажити окремо до злегка підсмажистого кольору.
3. Броколі злегка приварити, але не до готовності. А якщо вона заморожена - то лише опустити в окріп.
4. На чистій сковорідці злегка обсмажити в соняшниковій олії рублений часник.
5. Додати стручкову квасолю і просмажити досить добре, аби квасоля була м'якою.
6 Солодкий перець порізати смужками. Додати до квасолі. Якщо перець заморожений, то додавати під кінець приготування.
7. Змішати мед, соєвий соус, мелений імбир.
8. В сковорідку додати куряче філе, броколі, залити заправкою і тушити 3-5 хвилин.
9. Пересипати в салатник, змішати з кунжутом.
Інгредієнти:
- броколі (можна заморожену, легенько відварити і додати до страви під кінець)
- стручкова квасолька (теж можна заморожену)
- солодкий перець (і він у мене в замороженому вигляді)
- часник
- мед 1 частина
- соєвий соус 3 частини
- мелений імбир на смак
- кунжут на смак (у мене білий кунжут та сезам)
1. На сухій сковорідці обсмажити кунжут до золотистого кольору. Перекласти в салатник.
2. Нарізати куряче філе невеличкими шматочками і обсмажити окремо до злегка підсмажистого кольору.
3. Броколі злегка приварити, але не до готовності. А якщо вона заморожена - то лише опустити в окріп.
4. На чистій сковорідці злегка обсмажити в соняшниковій олії рублений часник.
5. Додати стручкову квасолю і просмажити досить добре, аби квасоля була м'якою.
6 Солодкий перець порізати смужками. Додати до квасолі. Якщо перець заморожений, то додавати під кінець приготування.
7. Змішати мед, соєвий соус, мелений імбир.
8. В сковорідку додати куряче філе, броколі, залити заправкою і тушити 3-5 хвилин.
9. Пересипати в салатник, змішати з кунжутом.