вівторок, 13 грудня 2016 р.

Теплий салат у стилі китайської кухні

Салат дуже смачний!


Інгредієнти:
- куряче філе
- броколі (можна заморожену, легенько відварити і додати до страви під кінець)
- стручкова квасолька (теж можна заморожену)
- солодкий перець (і він у мене в замороженому вигляді)
- часник
- мед 1 частина
- соєвий соус 3 частини
- мелений імбир на смак
- кунжут на смак (у мене білий кунжут та сезам)

1. На сухій сковорідці обсмажити кунжут до золотистого кольору. Перекласти в салатник.

2. Нарізати куряче філе невеличкими шматочками і обсмажити окремо до злегка підсмажистого кольору.

3. Броколі злегка приварити, але не до готовності. А якщо вона заморожена - то лише опустити в окріп.

4. На чистій сковорідці злегка обсмажити в соняшниковій олії рублений часник.

5. Додати стручкову квасолю і просмажити досить добре, аби квасоля була м'якою.

6 Солодкий перець порізати смужками. Додати до квасолі. Якщо перець заморожений, то додавати під кінець приготування.

7. Змішати мед, соєвий соус, мелений імбир.

8. В сковорідку додати куряче філе, броколі, залити заправкою і тушити 3-5 хвилин.

9. Пересипати в салатник, змішати з кунжутом.

15 коментарів:

  1. Очень интересный рецепт! Никогда не ела такой сала, но, думаю, очень вкусный!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. смачний дуже! навіть мої кіндери, які не люблять броколі, точать його на ура :)

      Видалити
  2. Страшенно люблю китайську кухню, дякую за цікавий рецепт :) Треба подумати чим би то замінити брокколі, яку не їм, і буду пробувати :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. можна взагалі її прибрати або якимось улюбленим овочем замінити - таким чином ти створиш новий рецепт :)

      Видалити
  3. О, дякую! Зберігаю до своїх "смачних закладок"!

    ВідповістиВидалити
  4. Спасибо большое за рецепт! Интересно будет попробовать)
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  5. Какой интересный рецепт! Как раз все ингредиенты я люблю использовать, у меня сейчас нет только фасоли(( Возьму на заметку, приготовлю этот салатик на какой-нибудь праздник))
    Спасибо, Оксана!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я думаю, що якщо Ви приготуєте його без квасолі, нічого страшного не трапиться :) як варіант, можна навіть замінити консервованою червоною :) і буде зовсім новий салат :)

      Видалити
  6. Я очень люблю салаты, даже мужа на них подсадила, хотя он раньше их не любил:)
    Спасибо за рецепт! Попробую приготовить, но чуть трансформирую его под свой вкус)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вірочко, я із задоволенням почитаю про твій варіант :)
      також любимо салати всім сімейством :)

      Видалити
  7. Очень интересный салатик! Спасибо за рецепт) Обязательно попробую, тем более все компоненты я люблю

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і робиться він швидко і просто - їсти одразу після приготування :)

      Видалити
  8. Я б такий їла, шкода, що з медом, моїм чоловікам не можна, проготую дівчатам, вже нотую, бо загублю.))

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.