понеділок, 30 січня 2017 р.

Що закінчилось у січні.

На початку місяця я завжди споглядаю на свої запаси і прикидаю, що саме я маю добити протягом місяця.
Ну січень перевершив усі мої плани :)
Поїхали!

Традиційно починаю з самого верху :)
   Шампунь та бальзам Кератин від Ейвон - враження тиць - хороші засоби. Але не купуватиму більше, бо вже рік як користуюсь і набридло.
   Маска для волосся Контроль над втратою волосся від Дав - відгук тиць - хороша була масочка, юзала її моя донька під моїм наглядом. Якщо трапиться - візьму.
   Шампунь для об'єму Пачулі та жасмин від Балеа - для волосся нікому з мого сімейства не підійшов, дуже вже сушив волосся, доюзала його у якості пінки для гоління.

Далі тіло і весь догляд за ним.
   Сіль для ванн морська йодобромна від Домашнього доХтора :) Ельфа - люблю солі для ванни, а ще більше люблю солі від Ельфи. Сіль злегка піниться, має цікавий, трішки йодовий аромат.
   Трав'яний настій для ванн Солодкий сон від Зеленої Аптеки, Ельфа - хороший настій, добре піниться, здійснює ароматерапевтичний вплив.
   Натуральна грязь Мертвого моря для обличчя та тіла від Салону, Ельфа - мені здається, це найуніверсальніший засіб у догляді за тілом в цілому. Звісно, я купуватиму його ще.
   Пом'якшуюча ванночка для рук та ніг з бішофітом від Джерелії - я використовувала як засіб для ванни і валялась у цьому розчині вся. Бішофіт - хороший мінерал для опорно-рухового апарату. Засіб не вразив особливо.

   Крем-мило ромашка та липа від Домашнього лікаря, Ельфа - мило хороше, не сушить.
   Скраб для тіла з екстрактом колумбійської кави від Ейвон - відгук тиць- нарешті це нєдоразумєніє цвєта дєтской нєожиданності закінчилося.
   Інтимне милко Шавлія від Зеленої аптеки, Ельфа - відгук тиць - моє улюблене. Хоча зараз я пробую молочко :)

   Молочко-сорбет Миттєве зволоження від Гарньє -  відгук тиць - хороше молочко, мені сподобалась моя спонтанна покупка.
   Баттер для тіла Мигдаль та апельсин від Яки - відгук тиць - баттер хороший, особливо він прийшовся "до смаку" моїй шкірі взимку. Певно, не купуватиму більше, хороші баттери у Ельфи.
   Крем для рук відновлюючий з олією абрикосу від Гарньє - хороша робоча конячка, власне, на роботі він у мене й був. Періодично купую цю лінію.

Дійшла черга до обличчя.
   Засіб проти чорних цяток від Ейвон - перший тюбик сподобався, за другим розчарувалась зовсім. Ментол щипає шкіру і виїдає очі. Глиною можна й так вмитися. Не куплю більше.
   Грязьова маска від КосМістік - відгук тиць - це моя любов, але щось КосМістік почали збільшувати ціни. З тим же успіхом і навіть краще працює грязь від Ельфи. Так що тут поки пауза.
   Розігріваюча маска з вулканічними мінералами від Ейвон - відгук тиць - хороша маска, цікавий продукт взагалі, очищувала пори добре - наче з баньки. Але чомусь повторно купувати бажання не виникло.
   Лактолан Пілінг Крем від Холі Ленд - відгук тиць - брала на розлив. Пілінг-крем дуже хороший. Можливо, якось ще візьму.

Пробники, які я не люблю :) але вони дивним чином у мене з'являються, тому юзаю :)
   Biotherm aquasource - хороший зволожуючий нічний крем-гель.  Маю ще кілька таких в запасі. Сподобалось наносити його після кислотного пілінгу.
   Anti-Hair loss Treatment від Ryo - корейська штуковина для волосся, бальзам-маска, дуже крута штука насправді. Можливо, куплю повну версію і до пари шампуньчик.
   Ліфтинг крем від Mizon - ще одна корейська штуковина, але вже для обличчя. Щоби побачити ефект ліфтингу, 2мл малувато. Але бажання купити повну версію не виявилось.
   Rose Heaven Serum від the Skin House - і ще одна корейська штуковина для обличчя, відбілююча сироватка проти зморщок. Не маю потреби відбілювати шкіру. Ну і такої кількості для зморщечок недостатньо.

І навіть трішки декоративної косметики.
   Компактна мінеральна пудра у відтінку Слонова кістка 2 від Мері Кей - цій пудрі уже років сто і нарешті я її доюзала. Хороша пудра насправді. Але повторювати не буду - хочу пробувати багато інших.
   Засіб для укріплення нігтів Triple Strong від Саллі Хенсен - засіб як засіб. Прозорий лак. Нічим особливим не виділявся. Йому також років сто.

Ось і все. Фоток якось не так і багато вийшло, а баночок - цілий пакетос :)
Є співпадіння?