Вітаю всіх любителів кави еспресо :)
Адже сьогодні - 23 листопада - National Espresso Day :)
Як зробити ідеальну каву еспресо like an Italian:
вода: вибирай уважно, адже це надважлива складова;
помол кави: має бути розміру столової солі;
правильна порція: 18-21 грам змеленої кави для стандартної порції;
температура: 90-96 градусів за Цельсієм є ідеальною температурою для приготування кави;
час: 25-30 секунд буде достатньо для всього процесу.
Buon appetito! ;)
Адже сьогодні - 23 листопада - National Espresso Day :)
Як зробити ідеальну каву еспресо like an Italian:
вода: вибирай уважно, адже це надважлива складова;
помол кави: має бути розміру столової солі;
правильна порція: 18-21 грам змеленої кави для стандартної порції;
температура: 90-96 градусів за Цельсієм є ідеальною температурою для приготування кави;
час: 25-30 секунд буде достатньо для всього процесу.