Інгредієнти:
- печиво пісочне (наприклад, До кави)
- сир
- цукор
- какао
- молоко чи сметана
- желатин
Приготування:
Сир з молоком чи сметаною змішати у блендері.
2. Додати цукор і какао. Перемішати до однорідного стану без грудочок.
3. Желатин розвести у невеликій кількості води до повного розчинення. Додати у блендер в загальну масу під час збивання.
4. У форму викласти шар печива.
5. Залити частиною сирної суміші.
6. Викласти ще шар печива.
7. Повторити сирну суміш.
8. Якщо форма дозволяє, повторити печиво. Верхнім шаром має бути сирний.
9. Відправити на ніч в холодильник.
Ну так, треба було це прочитати як раз о десятій вечора) Це ж тепер прийдеться чекати ранку, щоб оце спробувати. Я люблю такі тортики!
ВідповістиВидалитиЯ сьогодні на ніч зробила подібний, але ще плюс бананова прослойка додана :) чекаю завтра смакоту :)
Видалитиой, який чудовий рецепт! Беру собі до уваги, бо мій чоловік таке точно оцінить!
ВідповістиВидалитиА виглядає, наче із духовки!
то все хороший фотограф і осіннє сонечко :)
Видалити