четвер, 10 листопада 2016 р.

Мій улюблений імбирний чай з апельсином


Я обожнюю імбирний чай.
Раніше за рецептом я пила його з лимоном.
Але одного разу я вирішила додати апельсин замість лимону - та воно ж смачніше!

А рецепт надзвичайно простий:
- кілька тоненьких шматочків-слайсів імбирного кореня
- кілька шматочків апельсину прямо зі шкіркою
- мелена кориця
- залити все окропом і дати трішки постояти

Ось така файна чашечка чаю у мене на роботі по обіді :)
Смачного!

23 коментарі:

  1. О, да, имбирный чай - это классная штука! Мы с мужем тоже постоянно пьем такой чай, особенно он приятен в холодное время года. А в жаркое - просто настаиваем тертый имбирь с лимоном в воде, и в холодильник)) Вкусно и приятно освежает))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я ще люблю робити подібну концентровану заварку в заварничку, взимку розбавляти гарячою водою, а влітку - холодною. Чудово йде.
      Але зараз вже холодно і хочеться чогось зігріваючого :)

      Видалити
  2. Имбирный чай - зимняя радость. я добавляю ещё и мёд, но не сразу всё заливаю кипятком. Сначала имбирь, вот его кипятком, а потом докладываю лимон и мёд, которые не любят высокую температуру воды.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я п'ю без меду і без цукру завжди - будь то чай чи кава.
      А чому не можна лимон окропом заливати?

      Видалити
  3. Отличная чашка!
    а я, вот, имбирь вообще не переношу, к сожалению :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Можна заливати яблучко з апельсинкою. Ну або ягоди журавлини - зараз якраз сезон :)

      Видалити
  4. Привет! Спасибо, что подписалась на мой блог! ))

    Имбирный чай я обожаю, довольно часто его пью ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я тобі дякую :) блог цікавий :)
      Може, є якісь цікаві рецепти імбирного чаю?

      Видалити
  5. чай с апельсином никогда не пробовала )) нужно будет купить апельсинку. с лимоном не не очень кстати нравится, пью просто с имбирем.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. апельсин дає солодкий присмак. а дрібка кориці - свою неповторну пряність

      Видалити
  6. Я корицю не додаю, якось її розлюбила. А от грейпфрут замість лимона - теж гарна ідея) Ще класно туди мед, якщо любиш солодке. І взагалі імбирний чай - це просто мрія!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Про грейпфрут я якось ще не думала. Це має бути бомбезно! Дякую за ідею :)
      Солодкі чаї я не люблю зовсім чомусь :)

      Видалити
  7. Шикарный рецепт. Как раз для укрепления иммунитета))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о так! для імунітету в цей період саме те!
      насправді у нього можна додати всього, чого душа забажає

      Видалити
  8. Теж люблю такі чаї! І так, з апельсином ще смачніше. Іноді я також додаю слайси айви та дві гвоздички

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. айва... ще не пробувала :)

      Видалити
    2. Я десь місяць тому купила щось забагато, так вирішила нарізати її та заморозити. Тепер так чудово іде с таким чайком! Таких класний яблуневий присмак виходить.
      А якщо заварити карпатський якийсь ягідний чай, та додати все це до нього, виходить дуже схоже на глінтвейн)

      Видалити
    3. прикольно :)
      моя подружка любить брати у мене на роботі чай Ехінацею і додавати свіжий імбир до нього :)

      Видалити
    4. я чай Ехінацею не пробувала. Теперь хочу!

      Видалити
    5. вона дає напівпрозорий чай, цікава загалом

      Видалити
    6. Спробую обов'язково! Дякую за ідею)

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.