четвер, 2 лютого 2017 р.

Салат буряково-апельсиновий

Справа наближається потихеньку до весни. І вже хочеться легеньких салатиків.
А якщо вони ще й часу багато не вимагають, то його просто не можна не приготувати :)

Інгредієнти:
* пекінська капуста
* буряк
* апельсин
* горіхи волоські (або інші, які знайдуться)
* рослинна олія на ваш смак (я люблю нерафіновану соняшникову, вона така пахуча)
* можна куряче філе, якщо любите і вживаєте


Приготування:
1. Бурячок відварити і охолодити. Порізати кубиками. Я відварюю одразу більше і зберігаю в холодильнику.
2. Філе куряче відварити або порізати кубиками і обсмажити без олії, охолодити.
3. Пекінку порізати.
4. Горіхи подрібнити.
5. Апельсини почистити, розділити на дольки і порізати шматочками.
6. Все змішати, посолити, заправити олією.

Примітка.
Без курки салатик виходить легшим.
З куркою він ситніший, смак трішки змінюється.
Можна додавати кунжут.