середу, 28 лютого 2018 р.

Новинки-покупи за всю зиму і трішки вражень про них

Вітаннячка!
І з останнім днем зими!

Не складалось розповісти вам про те, що нового у мене з'явилось протягом кожного місяця - тож розповім вже про все разом :) чим мене порадували зимові місяці грудень, січень та лютий - велкам далі :)



А тепер по кілька слів ближче про все 
Після мікрострумів косметолог порадила мені підібрати ліфтинговий догляд.
Я вирішила підібрати в Джерелії із серії Ikra - денний крем-ліфтинг з колагеном, нічний крем з моделюючим еластином, крем-гель для шкіри навколо очей Біозолото і сироватку молодості для ліфтингу і пружності.
Правда, повноцінно мені ще ранувато юзати ці продукти - тому раз на тиждень я беру кожен з них в руки і чекаю дива :)
Насправді моя шкіра мені дуже подобається після цих засобів. Тільки у засобі для шкіри навколо очей дивний аромат чоловічого лосьйону після гоління :)

Цієї зими у мене відбулося знайомство з брендом La-Roche Posay.
Спершу я отримала в подарунок крем Effaclar Duo та гель для вмивання Effaclar. І вони мене дуже вразили, справді. Крем цей просто чарівний - з ним дуже швидко позникали мої неприємності, які з'явилися в результаті недружби моєї шкіри і мигдалевої кислоти. Гель файно очищує і майже не викликає відчуття стягнутості, юзаю його в басейні (формат дуже зручний).
Тому при виборі денного зволожуючого крему я керувалась цим відчуттям - і вирішила взяти Hydraphase Intense. Трохи забиває мені пори, але круто зволожує. У мене так само було із Vichy Aqualia Thermal колись.

Зима - період кислот однозначно. Хоча деякі косметологи використовують певні кислотні пілінги навіть влітку. Тому після невдалого знайомства з мигдалевим пілінгом у косметолога я згадала про хенд-мейд пілінги пані Юлі Natural Emulsion і замовила у неї Лактобіоновий пілінг для обличчя.
Насправді я з ним теж не дуже подружилась. Але Юля порадила мені змивати його ромашковим відваром з дрібкою соди (або Боржомі) - нейтралізація пішла краще.
Тримаю я його не більше 2 хвилин, далі до 10 днів приводжу шкіру до тями (якось так виходить чомусь).
А ще Юля підказала мені лайфхак - 1 шар пілінгу під кремову маску - тільки я ще не спробувала, не видавалось нагоди.
По-хорошому, його потрібно робити курсом (5 процедур через 3-5 днів, далі перерва на 2 тижні і повторити), але у мене так не виходить - можу робити лише на вихідних, проте не кожні мої вихідні вільні, щоб два найважчі дні потім нікуди не виходити.
І все ж результат трохи не той, що я очікувала... але тут скоріше моя шкіра занадто чутлива до цього пілінгу. Шкода...

Я з нетерпінням чекала новорічного розпродажу - дуже вже хотіла затестити тональний флюїд Baby Glow Meteorites від Guerlain, який порадила мені моя подруга і наставниця по життю (а вона поганого точно не порадить).
Затестила. Так і оселився у мене цей чарівний тюбик з ароматом метеоритів Герлен.
Якщо чесно, він заслуговує окремого посту і багато фотографій.

А ще я дуже чекала свого Миколайчика, який точно знав, наскільки сильно я хочу Samsung Gear Fit 2 Pro 
Файний девайсик, плаваю з ним (водонепроникний), сплю (каже, що не надто продуктивно сплю, багато неглибокого і неспокійного сну), ходжу на тренування і взагалі майже не уявляю тепер свого життя без цього браслетика.
Він має синхронізуватися з телефоном і передавати всю зібрану інформацію, а також отримувати різні сповіщення з телефону на себе. Тільки мій телефон застаренький для браслета :) тож поки просто юзаю його в спрощеному режимі.

Інтимних засобів багато не буває :) і я отримала в подарунок крем-гель Ziaja Intimate Creamy Wash. Єдина біда - він особисто мені катастрофічно не підходить  усім моїм домашнім чудово, а я юзаю інший.
Ополіскувач Zubb зі смаком грейпфрута, лимона та м'яти просто-таки просився у кошик якогось веб-магазину - був із гарною знижкою :) вирішила не згадувати перше невдале знайомство з цим брендом. Загалом ополіскувач приємний, не найм'якший, але м'який. Репутацію Zubb в моїх очах частково відновлено.


Зима поповнила мою косметичку аж п'ятьма помадами :) я чесно їх не планувала :)
В Avon випадково замість пробників замовила повноцінні помади :) Street Style (У ритмі вулиць - бомбезна таупова помада, клон Stone від МАС, я так думаю, досить м'яка і гарно носиться), Blue Suede (Хайповий синій - давно хотіла спробувати на собі синю помадку, суха помада, але поводить себе на губах помірно), Temptress (Бурхливий бурий - бурого я тут точно не бачу, ожинка ожинкою, дуже файний колір, проте по лінії центру губ вона миттєво зникає, а ще дуже плямами лягає, і все одно я люблю цей колір :)).
Дуже хотіла спробувати нові помади у Mary Kay і хотілось чогось припилено-рожевого - гелева матова помада Mauve Moment (Лілова мить). Неперевершена якість, ніжність і все хороше, що про них кажуть. Але в МеріКей завжди якісно робили декоративну косметику.
Між іншим, Golden Rose не сильно гірша від МеріКей. Їхні помади-олівчики дуже пристойної якості. А їхня новинка - Matte Metallic - зацікавила мене настільки, що я таки вирішила її спробувати в кольорі 08. Достойна якість, я вам скажу. Тепер хочу металік в червоному :)
Не знаю, чим думав мій мозок, але мені терміново захотілось кольорових олівців для очей (робимо ставки, коли прилаштовуватиму?  ) Sugar Plum (Іскриста слива), Emerald Glow (Смарагдове сяйво), Twilight Sparkle (звучить як поні з мультика... Зоряне небо) від Avon. Олівчики м'які, немає заточувального ковпачка (колись був - було зручно), але загалом погратися з кольором тому, хто не юзає олівці, як оце я - чудовий варіант.

Після гель-лаку мої нігті омусь стали тонкими та ламкими - ну хоч не розслоюються, бо то проблема важча. У своїх пошуках я натрапила на засіб CND RescueRXx Daily Keratin Treatment (кератиновий відновлювач) - взяла мініатюрку 3,7мл. Я не очікувала тааакого результату майже з першого застосування! Застосовувати потрібно на чисті, не покриті нічим нігті - нанести тонким шаром, втерти, і так двічі на день. Засіб розвхалений заслужено. Візьму повнорозмірку обов'язково.
Кусачки Zauber - то необхідність (в даному випадку, для доньки, адже дівчинка повинна вчитися доглядати за своїми руками змалку).
І це вже третій тюбик зубної пасти від Irene Bukur. Скажу по секрету (хоча, певно, ви й так це знаєте) - ця косметика виготовляється на потужностях Ельфи :) я була дуже здивована, коли прочитала на упаковках.

І знов Avon :)
Вирішила на пробу взяти базу під тіні Mark - цікаві враження у людей на неї. Якщо сподобається дуже - зроблю розгорнутий відгук.
Мій чоловік вподобав гель для гоління із чоловічої серії, хоча особисто мене цей гель не вразив зовсім. Він не перетворюється на шкірі в піну, так і лишається прозорим гелем, крізь який видно волосинки, які потрібно зголити. Пом'якшує та зволожує шкіру під час гоління.
А доньці чудово пішов засіб з глиною 3-в-1 із серії Clearskin. Я й сама його юзаю іноді при вечірньому очищенні - трохи підсушує, але загалом шкірі дуже комфортно.

У косметолога я познайомилась нарешті з тим, що називають альгінат. Сподобалось, вирішила взяти собі в домашній догляд. Довго думала, який - вибрала Agor Біо-ревіталізація Algae Mask (я вже знайома з цим брендом, та й відгуки на його альгінатні маски хороші). Ця баночка розрахована на 8 масок. Маска з охолоджуючим ефектом (щось мені взимку охолодження замало, ага). Тримаю 20хв - далі маска легко знімається. Однозначно пробуватиму інші види альгінатних масок у Агор.
Під маску хотілось якоїсь сироватки. Веб-магазинчик "запропонував" Bioearth. Взяла дві серії в пробниках: The Beauty Seed - на основі алое та гіалуронової кислоти і Loom - з екстрактом равликового слизу. Сироватки в сашетках вистачає на 3-4 застосування - дуже вигідно так брати.

Не пройшла я повз щось новеньке для мене у Freeman - це маска Оцет яблучного сидру та вмивалочка Авокадо і вівсяне борошно.
Маска для мене нова, а Авокадо з вівсянкою я вже знаю і дуже люблю, тому не спробувати умивалку просто не можу :)
Маска чомусь дає мені сльозове подразнення, якщо я з нею лягаю у ванній (якщо сиджу - то все добре). І це друга така маска від Фріман. Чи то компонент якийсь специфічний? Консистенція схожа на густу-густу піну під час бродіння дріжджів (от тільки не шипить) плюс маленькі поліруючі частинки.
Пінка не схожа на корейські. Вона щільна, погано розмилюється, не вимиє шкіру до скрипу навіть за три застосування підряд. Але разом з тим гарно очищує і шкірі комфортно. Хоча все ж корейські пінки мені більше до вподоби.

Цю прекрасну блакитну півлітрову баночку з чарівним написом Pink Body Lotion Victoria`s Secretes я отримала як різдвяний подаруночок від своєї подруги (подруги знають, в чому моя слабкість :)).
Дуже люблю догляд за тілом від VS - вміють же вони не тільки білизну з купальниками робити.

Книжкова поличка теж отримала кілька новинок від Старого Лева:
- дві книжечки про детектива Носика, автор Мар'ян Орлонь - дуже цікаві не тільки для дітей, я сама прочитала із величезним задоволенням. Сподіваюсь, буде продовження;
- Детективи з Артеку: таємниці кам'яних могил, автор Андрій Бачинський - також серія, це друга книжка, доньці подобається.
- новинка - шоста книга із серії Джуді Муді - Джуді Муді проголошує незалежність, автор Меґан МакДоналд - маємо всі книги, які вийшли. І також сподіваюсь, що будуть іще - смішні історію про непосидючу дівчинку з великою фантазією.

Я нарешті почала відвідувати секту тренажерну залу - тому постало питання кількості одягу (якось не варто маринувати майки-топи у власному соку, а потім благоухати на всю залу на наступному тренуванні). Так у мене з'явились кілька топів, футболка, капрі і легінси :) та не буду втомлювати вас великою кількістю фото.

Отак пройшла моя зима :) А ваша як пройшла? Насолоджувалися снігом?

п.с. Чи сподобався вам формат посту? Чи краще розбивати на покупки за місяць?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.